Chef’s table e 5 вечерна кулинарна фиеста (04 – 10 юни), която ви среща лично с едни от най-известните майстор готвачи в България. Всяка вечер е посветена на различен шеф и неговия ресторант.
Победителката в Мастършеф България 2016 Севда Димитрова бързо остави своя отпечатък на фуди сцената в София с нейния, набиращ скорост ресторант Ahora.
Развиваща се и експериментираща, всяко поднесено ястие е нейна собствена и уникална рецепта, макар че тя се вдъхновява от световно известните готвачи и следи работата им.
Възползвайте се от рядката възможност да опитате сезонната домашна готварска програма на Севда „Черешова градина“ в интимната атмосфера на собствения и ресторант „Аора“.
МЕНЮ
Кулинарна концепция „Черешова градина“
Предястие
Гаспачо от череши, моцарела мус, трохи от бекон, ментово сорбе и зехтин „Finca la torre“
Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml
Курс 2
Козе сирене с мариновани череши, еспума от босилек, орехова бисквита
Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml
Курс 3
Парфе от гъши дроб с череши и шам фъстък
Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml
Курс 4
Черешов тарт със скариди и раци
Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml
Курс 5
Патешко магре, сладко от череши, крем от кашу, сос от черешов тютюн / Опушено с Джак Даниелс дървен чипс /
Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml
Десерт
Вариация на десерта „Шварцвалд“
За повече информация: https://chefstable.bg/
За закупуване на куверти: https://event.gg/9839/