Chef’s table e 5 вечерна кулинарна фиеста (04 – 10 юни), която ви среща лично с едни от най-известните майстор готвачи в България. Всяка вечер е посветена на различен шеф и неговия ресторант.

Победителката в Мастършеф България 2016 Севда Димитрова бързо остави своя отпечатък на фуди сцената в София с нейния, набиращ скорост ресторант Ahora.

Развиваща се и експериментираща, всяко поднесено ястие е нейна собствена и уникална рецепта, макар че тя се вдъхновява от световно известните готвачи и следи работата им.

Възползвайте се от рядката възможност да опитате сезонната домашна готварска програма на Севда „Черешова градина“ в интимната атмосфера на собствения и ресторант „Аора“.

МЕНЮ

Кулинарна концепция „Черешова градина“

Предястие

Гаспачо от череши, моцарела мус, трохи от бекон, ментово сорбе и зехтин „Finca la torre“

Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml

Курс 2

Козе сирене с мариновани череши, еспума от босилек, орехова бисквита

Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml

Курс 3

Парфе от гъши дроб с череши и шам фъстък

Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml

Курс 4

Черешов тарт със скариди и раци

Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml

Курс 5

Патешко магре, сладко от череши, крем от кашу, сос от черешов тютюн / Опушено с Джак Даниелс дървен чипс /

Чаша специално съчетано вино с ястието – 75ml

Десерт

Вариация на десерта „Шварцвалд“

За повече информация: https://chefstable.bg/
За закупуване на куверти: https://event.gg/9839/