Да отвориш ресторант е едно начинание, което изисква както много опит така и добри познания в сферата на ресторантьорския бизнес. Не винаги избистрянето на добра концепция относно предлагания от вас асортимент ястия е лесна задача, за това е добре да се обърнете към професионалист, специалист в областта, който да ви помогне в тази нелека задача.
Тук на помощ идва нашият екип начело със собственика на ресторант “Ahora”, Победителят от втория сезон на кулинарното шоу “MasterChef”България – Шеф Севда Димитрова.
С дългогодишния си опит в сферата на кулинарията, многобройните авторски менюта зад гърба й, множеството странични консултантски дейности, както към различни ресторант в България, така и на различни частни мероприятия, Шеф Димитрова ще може да ви даде нужната експертиза, с която да помогне на вашия бизнес да се позиционира на пазара по най-добрия начин!
Освен изготвянето на ново меню, което да бъде добре издържано и съобразено със сезона, вида предлагана кухня и цялостната визия на заведението, Шеф Димитрова, ще може да вкара част от нейния авторски талант, който ще даде една нова, свежа и уникална визия на предлаганите ястия!
Предлагани консултантски дейности:
- Създаване на ново меню.
- Обучение на персонала – подготвяне и издаване на ястията.
- Обучение за правилно калкулиране – изчисление на порциона.
- Обучение за правилен подбор на продуктите.
- Техники за поднасяне.
Ако имате нужда от нашата помощ, не се колебайте да ни пишете на емайл адрес: ahorabg@gmail.com
АВТОРСКИ ЯСТИЯ ШЕФ СЕВДА ДИМИТРОВА:
Салата “ От Фермата“ – Лятно меню 2019 г.
Салата „19:45 часа“ – Лятно меню 2019 г.
Филе от Фагри – Лятно меню 2019 г.
Втори корс “ Нежност“ от меню „Любовна соаната за двама“ по случай Свети Валентин 2020 г.
Десерт „Кайсията в двора на съседа е винаги по-сладка“ – Лятно меню 2019 г.
Разгледайте още от авторските ястия на шеф Севда и нейният екип в нашата галерия!